TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Bine ati venit pe www.tdrplus.ro, website-ul de prezentare al companiei SC TDR Plus Consulting SRL. Prezentul set de termeni si conditii de utilizare contine prevederi aplicabile accesarii si utilizarii Website-ului si a facilitatilor conexe. Ansamblul de termeni si conditii prezentat in continuare guverneaza intregul proces de utilizare a Website-ului, precum si continutul si serviciile prezentate in cadrul acestuia.


1. Introducere

1.1. Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a website-ului www.tdrplus.ro, denumit in continuare „Website”, de catre vizitatorii acestuia.

1.2. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile inainte de accesarea Website-ului. Prin accesarea sau utilizarea unei parti sau a Website-ului in intregime, declarati ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile stipulate.

1.3. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa parasiti acest website.


2. Neangajarea raspunderii

2.1. Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor desfasurate si a serviciilor prestate de catre SC TDR Plus Consulting SRL (denumit in continuare TDR Plus Consulting). TDR Plus Consulting nu va acorda nicio garantie referitoare la:

2.2. TDR Plus Consulting nu poate fi considerata responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.


3. Drepturi de autor

3.1. Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de catre TDR Plus Consulting si colaboratorii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre TDR Plus Consulting ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate TDR Plus Consulting.

3.2. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea TDR Plus Consulting si a colaboratorilor sai.

3.3. TDR Plus Consulting va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.


4. Obiectivul continutului site-ului

4.1. Obiectivul continutului Website-ului este de a pune la dispozitia utilizatorilor sai o descriere a profilului companiei si a serviciilor oferite de catre aceasta. TDR Plus Consulting nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

4.2. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile prezentate in cadrul acestui Website este rugata sa contacteze TDR Plus Consulting prin unul din mijloacele de contact prezente pe acest Website, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.


5. Confidentialitate

5.1. Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a TDR Plus Consulting de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe Website-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

5.2. Website-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea TDR Plus Consulting nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

5.3. TDR Plus Consulting se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. TDR Plus Consulting nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.tdrplus.ro conform prezentului document.


6. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

6.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice TDR Plus Consulting are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este transmiterea de comunicatii electronice. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

6.2. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un e-mail catre Departamentul de Marketing (office@tdrplus.ro). De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

6.3. Cand vizitati site-ul web al TDR Plus Consulting serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

6.4. Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

6.5. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile TDR Plus Consulting dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

6.6. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.


7. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

7.1. Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre TDR Plus Consulting in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre.

7.2. TDR Plus Consulting se obliga ca datele personale sã nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.


8. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

8.1. Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

8.2. Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

8.3. In caz de nerespectare a acestor conditii, TDR Plus Consulting si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.


9. Informatiile oferite prin intermediul site-ului

9.1. Orice persoana care viziteaza Website-ul si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:


10. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

10.1. Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.tdrplus.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre TDR Plus Consulting prin acest sistem asupra drepturilor lor.

10.2. La cererea scrisa a persoanelor a caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa Dumbraveni, str. Pandurilor, nr. 18, jud. Sibiu, se obliga:

10.3. Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca TDR Plus Consulting poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: office[at]tdrplus.ro.


11. Modificari ale politicii de confidentialitate

11.1. Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

11.2. TDR Plus Consulting isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.


12. Dispozitii finale

12.1. Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna „Conditiile de utilizare” de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea TDR Plus Consulting sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre TDR Plus Consulting si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

12.2. Jurisdictie – Acest Website (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre TDR Plus Consulting. Prin accesarea acestui site, Utilzatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instanţelor judecătoreşti de pe teritoriul României. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. TDR Plus Consulting nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, realizeaza acest demers pe propria raspundere si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

12.3. Forta Majora – TDR Plus Consulting nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care TDR Plus Consulting nu este responsabila.

12.4. "Termenii si Conditiile" constituie, in intregime, un acord incheiat intre utilizatori si TDR Plus Consulting in privinta utilizarii site-ului www.tdrplus.ro.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office@tdrplus.ro.

Actualizat la data de: 10-06-2015