Despre noi


Tendinte


Mediul de afaceri din Romania este intr-o continua dezvoltare, iar perspectivele pozitive incurajeaza tot mai multe persoane sa ia calea antreprenoriatului. Cu toate acestea, infiintarea si conducerea unui business propriu este o sarcina destul de dificila pentru cineva care este la inceput de drum.


Compania TDR Plus Consulting a luat fiinta in anul 2014 din dorinta unui antreprenor tanar si ambitios de a sprijini cat mai multe persoane in initiativa acestora de a se lansa in afaceri. Obiectivul definit al companiei este de a contribui intr-o masura cat mai accentuata la dezvoltarea companiilor tinere si inovative prin asistenta in planificarea strategica si operationala, precum si prin atragerea de fonduri de finantare.

„Oamenii au nevoie de trei lucruri pentru a putea sa-si lanseze o afacere: o idee clara, o motivatie si resurse adecvate. Am intalnit multi oameni cu idei cat se poate de inovative, asadar cred in potentialul noii generatii de antreprenori. Compania noastra isi propune sa ii ajute pe acesti antreprenori sa isi descopere acea motivatie pentru demararea unui business propriu, sa identifice si sa acceseze resursele de care au nevoie pentru ca aceste idei sa nu fie pierdute”.

Tudor Oprisor, Managing Partner TDR Plus Consulting


Dezvoltare


Compania noastra are o misiune bine conturata: ne propunem sa contribuim la dezvoltarea mediului de afaceri prin activarea competentelor echipei de consultanti si a retelei de colaboratori.


De asemenea, activitatile pe care le desfasuram au la baza o viziune de perspectiva, bazata pe 4 piloni principali:

Aceasta viziune ne ajuta sa vizualizam obiectivele pe care le stabilim in mod curent, iar pe clientii si partenerii nostri ii ajuta sa inteleaga esenta activitatii noastre, precum si directia in care ne dorim sa ne indreptam.

Responsabilitate


Intelegem faptul ca activitatea noastra presupune un grad foarte ridicat de responsabilitate. Lucram si interactionam cu oameni in mod constant, ceea ce implica multa atentie in gestionarea relatiilor si in comportamentul nostru ca entitate. Astfel, va asiguram ca activitatea noastra se bazeaza pe un cod etic care are la baza 5 valori fundamentale:

De asemenea, politica fundamentala a companiei noastre este de a asigura in mod responsabil activitatea curenta, luand in considerare impactul pe care aceasta il are asupra societatii, mediului inconjurator si a mediului economic.


Un PLUS de experienta

Experienta echipei si retelei de colaboratori, dobandita in domeniul consultantei in management si de afaceri, ne recomanda pentru colaborarea in cadrul proiectelor de investitii. Competentele si calitatile echipei noastre ne determina sa oferim servicii de consultanta de calitate, adaptate cat mai bine la cerintele dumneavoastra.